۲۸ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۱۰

معاون استاندار بوشهر:

بوشهر استانی امن و آرام است

بوشهر استانی امن و آرام است

بوشهر - معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر با بیان اینکه بوشهر استانی امن و آرام است گفت: با وجود وظایف مختلفی که پلیس دارد، می تواند بهترین مبلغ فرهنگ یک کشور هم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خورشیدی صبح دوشنبه در نشست با فرمانده و معاونان انتظامی استان بوشهر با قدردانی از تلاش های شبانه روزی نیروی انتظامی به ویژه در ایام نوروز، اظهار داشت: با تلاش نیروی انتظامی و همراهی مردم، استان بوشهر استانی امن و آرام است در حالی که عوامل تهدیدآمیز می‌توانست شرایط ناامنی برای استان بوشهر ایجاد کند.

وی با بیان اینکه سواحل همواره یک ظرفیت برای هر شهر و یار محسوب می شود، اضافه کرد: وجود صنایع عظیم نفت و گاز، سواحل، همجواری با کشورهای دیگر می توانسته برای استان بوشهر تبعات منفی داشته باشد اما با تدبیر، کارآمدی و بردباری مدیریت استان، بوشهر در وضعیت مطلوب و قابل دفاعی قرار دارد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر گفت: با وجود وظایف مختلفی که پلیس دارد، می تواند بهترین مبلغ فرهنگ یک کشور هم باشد.

خورشیدی بیان داشت: پلیس معرف آن نظام حکومتی است که هر چه جامعه و مخاطبان از رفتار پلیس راضی باشند تبلیغ مناسبی هم برای نظام است.

وی با بیان اینکه مقوله اجتماعی باید در عملکرد نیروی انتظامی مورد توجه قرار گیرد، اظهار داشت: کوچکترین برخورد نامناسب از سوی پلیس با یک شهروند میتواند به یک نارضایتی بزرگ تبدیل شود.

معاون استاندار بوشهر اضافه کرد: در حالی که بیشتر دستگاه های اجرایی در روزهای پایانی سال راهی تعطیلات هستند اما نیروی انتظامی در حال رفتن به محل کار و ماموریت است.

کد مطلب 4255370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha